4GRLA ontsnapt aan de regen!!!

Op maandag 15 mei was het de beurt aan de 4GRLA. Samen met hun klastitularis, dhr. Vincent Bollengier, combineerden ze het verorberen van de boterhammen met een roeitocht tijdens het vierde lesuur en de middagspeeltijd.

Aangezien regen werd voorspeld, was het bang afwachten of het droog zou blijven. Het geluk speelde mee, want de verwachte regen viel pas uit, een half uur na aankomst!

Op maandag 15 mei, onder een licht grijze hemel, zit 4GRLA op de befaamde collegeboot. Het is iets waar we al lang naar uitkeken om mee te maken. Mede dankzij onze allerbeste kapitein, meneer De Smedt, voerden we comfortabel over de Dender heen. Het ritme volgende van het water en de stroming, bracht ons allemaal een geheel nieuwe ervaring. Door volhardend te oefenen, slaagden we eindelijk in om synchroon te roeien en gingen we vlot onder hoge en lage bruggen door. Zeker een aanrader om samen met je klas op de Lodewijk X/ de collegeboot een tochtje te varen! 

Mano 4GRLA