2LAc, 2MTWc en 2LAb verkennen het ruime sop

De natste roeitocht tot nog toe

2LAc was aan de beurt op donderdag 16 mei. Op basis van de wispelturige weerberichten, zou het niet hebben geregend… Ze vertrokken onder een stralende zon, maar kregen een flinke bui te verteren onderweg. Bij aankomst was de zon er alweer om de pech onderweg te doen vergeten.

2MTWc had de zon mee

Terwijl we nog maar net de natste roeitocht meemaakten, had de 2MTWc één dag later meer geluk met het weer. Op vrijdag 17 mei namen zij hun boterhammen mee op de boot en hadden geen regenkledij nodig.

De volgende…!

Ondanks een lente die meer op de herfst lijkt, is het aan het lukken om alle tweedejaars af te vinken. Vandaag, donderdag 23 mei was het de beurt aan 2LAb. Met de ganse klas werd de Dender onveilig gemaakt vanop de collegeboot. Deze keer zonder boterhammen, want het werd een roeitocht tijdens het eerste en tweede lesuur.